Snowworld Landgraaf en overnachten?

  • Snowworld Landgraaf

Snowworld Landgraaf bezocht? Daarna Groepsaccommodatie In den Hof.

U wilt gaan skiën of snowboarden in Snowworld Landgraaf en daarna overnachten, maar niet in een duur hotel? Groepsaccommodatie Gasterij In den Hof heeft een goedkoper alternatief dan een hotel in Landgraaf. Heeft u een bedrijfsuitje naar Snowworld Landgraaf en u wilt met een groep overnachten kan dat al vanaf € 20,- per persoon per dag én dat is inclusief Limburgs Ontbijt.  Naast een heerlijk ontbijt kunt ook lekker eten in ons restaurant. Wij werken uitsluitend met verse streekproducten en zelfs onze frietjes maken we zelf. Een drankje kunt u doen in onze gezellige ‘après skibar ’.

Voor gasten die een heel weekend willen gaan skien, hebben we het weekend All-In arrangement. Eten + drinken + slapen + ontbijten voor maar € 135,- Mogelijkheden voor bedrijven na het bezoek aan Snowworld Landgraaf een feest te organiseren zijn er bij uitstek in onze feestzaal ‘De Graanschuur ‘. Ook het vervoer van en naar Snowworld Landgraaf kan voor u worden geregeld door onze shuttle service. Wij brengen u en halen u natuurlijk ook weer op…! Wilt u liever zelf rijden, Gasterij In den Hof ligt 10 minuutjes van Snowworld Landgraaf.

Onze groepsaccommodatie heeft ruime en sfeervolle themakamers . Gasterij In den Hof laat de tijd van De Bokkenrijders herleven. Dus een plek voor echte durfals. Als u dus goedkoop wilt ovennachten in de omgeving van Landgraaf en u wilt genieten van een heerlijk Limburgs ontbijt voor maar € 20 verwelkomen we u graag in Gasterij In den Hof.