Uit eten in Heerlen, lekker en goedkoop!

U wilt uit eten in Heerlen, Parkstad?

U bent van harte welkom in ons sfeervolle restaurant.
In onze keuken werken we met verse producten uit onze streek. Een 3-gangen menu bieden wij u aan voor maar
€ 18,- Onze gezellige bar biedt volop gelegenheid tot kennismaking met uw medegasten en passanten uit de regio. Uiteraard onder het genot van een heerlijk drankje. Bij onze goede burgerlijke keuken kunnen zowel onze gasten alsook mensen uit de regio Parkstad terecht voor een stevige maaltijd. Waag het ook eens om een lekker Lindeboompje te drinken uit de snelste tapkraan van Nederland.

Naast het smeren van droge kelen moeten ook magen gevoed worden. En ook daar hebben we oog voor. We laten u niet vertrekken zonder dat u een uitgebreid ontbijt met vers gebakken broodjes en spek met ei genoten hebt. In den Hof ontbijtje: Wordt u ook al hongerig?

Als u met een groep wilt uiteten in Heerlen: onze specialiteit is het verzorgen van een complete BBQ. Deze bestaat uit 4 soorten vlees, 3 soorten saus waaronder lekkere satésaus, 5 soorten huisgemaakte salades, stokbrood en nog veel meer. Uiteraard zorgen wij voor de BBQ en het gas. Even een huishoudelijke mededeling: al onze BBQ’s zijn voorzien van grote afzuigkappen, zodat we bij slecht weer binnen kunnen BBQ. Handig toch?

Voor de vegetariërs onder ons – want ook daar houden we rekening mee – wordt een aangepast menu geserveerd. Geef uw wensen gerust door en wij doen de rest.
Vele gasten mochten het al ervaren, eten bij De Gasterij is eten tegen vriendelijke prijzen.

Openingstijden keuken:
Ontbijt tussen 08.00 en 10.00 uur
Diner tussen 17.30 en 21.00 uur

We serveren Puro Fairtrade koffie en thee.

Serre

Een ruimte waar u buiten bent en tegelijkertijd binnen. In onze serre kunt u genieten van uw ontbijt na een overnachting op de hooizolder of camping, maar net zo goed van een kop soep na een herfstwandeling bijvoorbeeld. Wilt u het knappend haardvuur tijdens winterdagen op u laten inwerken of verkleumde handen opwarmen? Ook dan is het in onze serre heerlijk vertoeven.