Uw feestlocatie in Heerlen én Parkstad..

Feesterij De Graanschuur

U bent op zoek naar een feestlocatie, een feestzaal in Heerlen?
Onze feestlocatie, feestzaal bij uitstek, feesterij De Graanschuur is de perfecte feestlocatie voor uw feest. Onze graanschuur is een unieke en bijzondere feestlocatie die ruimte biedt voor feesten van 20 – 200 personen. Gaat u trouwen en zoekt een feestlocatie voor uw huwelijksfeest? U zoekt een locatie voor een verjaardag of een familiefeest? Of zoekt u de perfecte feestzaal voor een communiefeest, babyborrel of doopfeest? Onze feestlocatie is ook uiterst geschikt voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest, door de combinatie van verschillende zalen is er zo capaciteit voor 200 personen. Voor elke gelegenheid is partycentrum In den Hof dé feestlocatie voor uw feestavond. Als u de locatie wilt komen bekijken, geen probleem. Neemt gerust contact met ons op en we maken een afspraak zodat u kan zien dat wij de perfecte feestlocatie hebben voor uw feest.

All in arrangement Eten en Drinken vanaf € 22,-

Overheerlijke warme en koude gerechten en drinken zoveel als u wilt. Of wilt u lekker barbecueën, met goed weer garantie op ons groot overdekt terras? Natuurlijk kunnen we uw feestavond naar uw persoonlijke voorkeur samenstellen, of u kunt een keuze maken uit onze buffetten. Al onze buffetten worden door ons zelfgemaakt van uitsluitend verse streekproducten. Wij bieden u diverse mogelijkheden, alles is mogelijk en niks is ons te gek. Verder rekenen we geen zaalhuur, schoonmaak- of personeelskosten. Zorgen omtrent parkeermogelijkheden hoeft u zich ook niet te maken. Ruimte volop! Bent u moe, voldaan en uit gefeest? Rond uw feestavond dan af met overnachten op  ‘De Hooizolder’.

Thuisbreng Service In den Hof brengt u ook naar huis!

In den Hof heeft een eigen thuisbreng service. Tegen een kleine vergoeding brengen we u ook na de feestavond weer naar huis. Informeer naar de mogelijkheden.

Kortom wij verzorgen uw feestavond zorgeloos van begin tot einde. Nieuwsgierig? Informeert u hier dan voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

Bekijk hier de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)