All Inclusive Feestvieren vanaf € 22,-

Dé All Inclusive feestlocatie.

Partycentrum en feestlocatie In den Hof is één van de mooiste partycentra van Heerlen en omstreken en kenmerkt zich door haar karakteristieke zaal, van oudsher de hooizolder van de boerenhoeve en door haar prachtige ligging. Al vanaf € 22, inclusief onbeperkt drank en diverse hapjes, kunt u all inclusive feestvieren. Wij rekenen ook geen zaalkosten, schoonmaakkosten en personeelskosten. Kortom goedkoop feestvieren voor iedereen op een prachtige locatie.

Partycentrum en feestlocatie In den Hof heeft een uniek concept waar u uw bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeesten en privé feesten kunt organiseren.

Onze buffetten worden geheel uit eigen keuken bereidt met uitsluitend verse producten. Alle salades, koude schotel, sauzen, vleesproducten enzovoort worden zelf bereidt zonder toevoeging met kleurstoffen en conserveringsstoffen. Bekijk hieronder een kleine weergave van de meest gevraagde buffetten. Neem gerust contact met ons op voor informatie over de verschillende mogelijkheden van het realiseren van uw feestavond.