Motorcamping Gasterij In den Hof..

Op zoek naar een motorcamping?

Motorcamping In den Hof is de plek waar de motorrijder zich direct thuis voelt. Al meer dan 20 jaar weten motorrijders uit de Benelux onze motorcamping te vinden. Het komt meer dan eens voor dat motorrijders met moeite een plek om te overnachten vinden. Oftewel de gastheer heeft geen of onvoldoende ruimte om motoren te stallen of hij is in het geheel niet op de motorrijdende vakantiegast ingesteld.

Motorcamping In den Hof doet er alles aan om het motorrijders naar hun zin te maken. Wij hebben een apart kampeerterrein voor uitsluitend motorrijders. Auto’s en caravans zijn hier niet toegestaan. Daarnaast is de motorcamping, motorterrein voorzien van stroomaansluiting.

Elke motorgast krijgt de mogelijkheid zijn motor naast de tent te parkeren. Op meerdere plaatsen kan men plankjes vinden voor onder de jiffy. Voor de luchtmatrassen hebben wij een compressor met luchtslang gratis ter beschikking. We beschikken over een royale werkplaats met een goed uitgerust assortiment aan gereedschap waar motorproblemen snel kunnen worden opgelost. Redt u het niet tot aan onze motorcamping, bel ons en wij halen u zo snel mogelijk op. Als dat geen service is?

In het café hebben we niet alleen de beschikking over een speciale leeshoek met een uitgebreid assortiment aan motorbladen, bij de receptie zijn tevens schitterende tourroutes verkrijgbaar (gratis). Stap op en rijd naar het 15 kilometer verderop gelegen natuurgebied de Eifel. Of wat te denken van de Voerstreek, de toegangspoort tot de Ardennen op slechts 25 kilometer afstand waar je net als in de Eifel van prachtig bochtenwerk kunt genieten.

Met onze ligging in wat wij het Euregiogebied noemen, wordt motorcamping In den Hof een wel heel ideale uitvalsbasis voor al uw vakantiebestemmingen binnen  Europa. In den Hof, here we come!

Motormuizen als we zijn organiseren we graag motormeetings tot 250 personen.  Wilt u zelf een motortreffen organiseren en gebruikmaken van onze motorcamping? Ook dat kan door ons naar wens verzorgd worden. Motorcamping In den Hof is elk geval graag behulpzaam. Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.

Net zo goed als wij vol passie diverse motortreffen organiseren, zijn wij al jaren samenwerkende partner bij alle evenementen van de Maastrichtse Motorclub ’72. (zie agenda).