Pinkpop Camping, maar € 10 per dag..

  • Pinkpop Camping

Dé gezelligste Pinkpop camping is er dit jaar natuurlijk weer..

De Pinkpop camping bij In den Hof wordt al jaren druk bezocht tijdens het Pinkpop-festival. Na de Pinkpop camping in Landgraaf is In den Hof the place to be tijdens het jaarlijkse Popfestival in Landgraaf. De 49ste editie vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 juni.
Of u nu komt met uw camper, caravan of uw tent.. Wij verwelkomen u graag op onze Pinkpop Camping.

Voor caravans en campers hebben wij een apart terrein met een geheel vernieuwde sanitair voorziening. Het terrein voor tenten biedt natuurlijk ook perfecte sanitaire voorzieningen gelegen direct aan het terrein. Belangrijk is wel dat u tijdig dient te reserveren, want vol = vol. U bent vanaf donderdag al welkom en u kunt maandag op u gemak weer vertrekken. U betaalt slechts € 10 per nacht, wel is het verplicht 3 nachten te reserveren. Iedere extra dag is optioneel en kost € 10.

Nieuw! Sahara tenten

Nu ook sahara tenten te boeken vanaf € 26,- per dag per persoon. Dit is inclusief veldbed, overnachting en toeristenbelasting. Het enige dat je zelf moet meenemen is een slaapzak. Onze nieuwe sahara tenten bieden veel comfort en veel verkoeling tijdens warme dagen. Ook is er een mogelijkheid om je mobiele telefoon op te laden. Ideaal verblijf tijdens Pinkpop dus. Boek nu voordat het te laat is. Zijn er vragen, bel dan direct en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Shuttle Service

Dit jaar hebben we weer de shuttle service. Voor € 5 , enkele rit, brengen we u naar het Pinkpop festival terrein en indien gewenst halen we u ook weer op. Dat is een goede service, toch?!

Op de Pinkpop camping van In den Hof kunt u ook heerlijk eten.
We beginnen de dag altijd met een heerlijk Limburgs Ontbijt buffet. U kunt hiervan gebruikmaken voor € 9,50 en dient dit bij de inschrijvingen op te geven.
Daarnaast maken wij onder andere diverse soorten pizza’s en heerlijke broodjes hamburger.
Een drankje kunt u doen in ons café of op ons groot overdekt terras. Een standaard drankje kost € 2,- Het eten en drinken dient u te betalen met penningen die verkrijgbaar zijn uit onze penningautomaten, een penning kost € 2,- Heeft u na uw bezoek aan onze pinkpop camping penningen over, dan krijgt u gewoon het geld terug.

Pinkpop Camping In den Hof, alles op een rij:

Pinkpop Camping

 

Reserveer tijdig voor onze Pinkpop Camping, want vol = vol