Groepsaccommodatie in Limburg…

Groepsaccommodatie in Limburg: “Slaperij De Hooizolder”

U wilt een keer echt wat anders? U zoekt een groepsaccommodatie in Limburg die anders is dan de rest? Groepsaccommodatie De Hooizolder ligt verscholen in Musschenbroek, in het prachtige Limburgse heuvelland. Voor € 25,-, inclusief Limburgs ontbijt, slaapt u al in ons spannende groepsverblijf. Een heel weekend eten, drinken, slapen en ontbijten All in voor maar € 140,- Groepsaccommodatie De Hooizolder is verdeeld in meerdere slaapzolders met als thema ‘ De Bokkenrijders ‘ . Proef en ervaar de volksverhalen, ook wanneer u gaat slapen: De Bokkenrijders zijn er nog! Of is het, de Bokkenrijders zijn er WEER? Geesten, die op bokken door de lucht rijden, schimmen die u doen huiveren? Over huis, over tuin, over staak, en dat tot Keulen in de wijnkelder? Jazeker, de bokkenrijders zijn levendiger dan ooit!

Gelooft u het niet? Boek dan een nachtje of meer in één van onze themakamers. De Bokkenrijders, voor galg en rad opgegroeid, zoek de leuzen en help ze mee te ontrafelen!

Groepsaccommodatie De Hooizolder is dé spannendste van Limburg en de slaapplek bij uitstek voor waaghalzen. De Zwarte Kapitein, Chirurgijn Kirchhofs, Nolleke van Geleen, Blokmenneke, De Afdoender, Jan Maus, Jacobus, De Huzaar, Peter Kasper, zeg het maar, bij wie wilt u overnachten?

Wie het aandurft een kamer te boeken in ons groepsverblijf slaapt bij een bendelid. Maar ook buiten de slaapkamers vindt u de sfeer van de ‘bezworne bende nagtdieven en knevelaers’ terug. In prenten en boeken, in de gangen of buiten op het terras en voor wie goed kijkt, buiten in het Limburgse groen misschien. Slapen met de Bokkenrijders, hoort u het gesnuif van de onrustige bokken en ziet u de gevaarlijk glinsterende ogen van deze dieren en hun bendeleden al?

Groepsaccommodatie In den Hof nodigt u uit om de sage te herleven. Wie zijn ogen opent na een nacht in de tijd van toen wacht een heerlijk ontbijt of later op de dag, een heus ‘galgenmaal’.

Dus u zoekt een bijzondere groepsaccommodatie in het Zuiden van Limburg? Een spannende accommodatie voor een lang weekend met een vereniging of familie. Een sfeervolle groepsaccommodatie voor een kleine of een grote groep. Heeft u een uitstapje met uw bedrijf in het Zuiden van het land en wilt u met uw medewerkers een nachtje overnachten in een groepsverblijf? Het kan allemaal.
Zijn er vragen, opmerkingen of u wilt direct reserveren, neem dan contact met ons op en laat het ons weten!

De Bokkenrijders: Groepsaccommodatie In den Hof, uw groepsaccommodatie in Limburg, laat de historie leven!

 

Lees hier de RESEVERINGSVOORWAARDEN